• Fri frakt over 1000 kr
  • Returrett innen 14 dager
  • Rask leveranse

Om klong

Klong er en lyd, en klang. Klong er også et designvarumaerke som stiller höye krav på det tidlöse. Som vil forbause og gi uventede opplevelser. Klong forandrer det selvfölgelige  til noe uventet. Klong utvikler produkter der funksjon, materiale og form sammen skaper noe verdifullt og bestandig - noe som man vil ha lenge og vil pleje godt. Noe som föles fint at gi bort - og at få.

Produktene produseres med respekt for menneske og natur. Klong legger vekt ved samarbeidet med designere som tör skape noe nyt og at gi sine egne uttrykk uten at fölge mote eller trender. Inspirasjonen hentes frå mange kulturer på tross at de fleste designere kommer fra Sverige.

Det har snart gått 20 åre siden Klong startet sin virksomhet. Visjonen å skape en unik og ny kollekjon der produktene hver for seg har mulighet at bli fremtidige klassikere. En utfordring at skape produkter med vakker design som tillförer noe uventet. Og bestandig. Lekende men med kvalitet og omsorg i alle ledd. Langsiktig tenk fremfor mote og trender. Kolleksjonen består av möbler, belysning og inredningsdetaljer. Alle nöye utvalgt for att passe in i vår visjon om nytenk, lekende og omsorg. Designet av vår tids beste designere.


Klong Intermestic AB, Ackumulatorvägen 7, 181 55 Lidingö, Sweden, +46(0)84462730, info@klong.se

https://www.klong.no/pub_docs/files/Custom_Item_Images/KLONG-hus_1.gif

En kake til kaffen?

Denne siden bruker informasjonskapsler for å optimalisere handleopplevelsen din. Vil du vite mer?
Les mer her