• Fri frakt over 1000 kr
  • Returrett innen 14 dager
  • Rask leveranse
Pavo
Pavo
Pavo
Pavo
Pavo
Pavo
Pavo
Pavo
Pavo

Pavo

Pavo er en bordlampe i et smalt format som gjør at den passer utmerket i et vindu eller på andre små avsatser. Lampen består av en base i massiv aluminium og en skjerm av gjenvunnet polymer.
kr 4 800,00

Midlertidig tomt

  • Fri frakt over 1000 kr
  • Returrett innen 14 dager
  • Rask leveranse

Produktbeskrivelse

Pavo er en bordlampe i et smalt format som gjør at den passer utmerket i et vindu eller på andre små avsatser. Lampen består av en base i massiv aluminium og en skjerm av gjenvunnet polymer. Kombinasjonen mellom den lyse halvsirkelformede skjermen og den massive basen skaper en en spennende kontrast i form og farge og gir rommet en vakker silhuett. Lyskilden, som gir et varmt skinn, er finjustert for å skape en optimal lysspredning på kveldstid. På dagtid fanger den melkehvite skjermen dagslyset og fungerer som et vakkert objekt på egen hånd.

Materiale

Mål

Øvrig

Produktpleie

Designer

Broberg & Ridderstråle

Oavsett uppdrag har Mats Broberg & Johan Ridderstråle för avsikt att skapa ett känslomässigt band till det som skapas. Inspirationen kommer från det vardagliga livet och kännetecknas allt som oftast av en humoristisk twist.

Till en klassisk form adderas en unik detalj vilket ger en ny identitet som sticker ut. En bit metall blir en rullgardin, en kråkfot blir till ett bordsben o.sv. Mats & Johan leker med idén av vad som anses normalt och vardagligt. Allt handlar dock inte om att ha roligt– de är båda disciplinerade när det krävs. Vad gäller deras arbetsrelation säger de följande: ”Det fungerar perfekt. Om en av oss har en bisarr idé (oftast Mats) är det upp till den andre (oftast Johan) att konkretisera idén”.

En kake til kaffen?

Denne siden bruker informasjonskapsler for å optimalisere handleopplevelsen din. Vil du vite mer?
Les mer her